Heb jij ‘m al? Alle belangrijke info over de iPhone 12 hier!

iphone 12 dit moet je weten info

Heb jij ‘m al besteld met een abonnement of los toestel? Alle belangrijke info over de nieuwe iPhone 12 vind je nu hier!

Het lange wachten werd onlangs beloond, want na meerdere malen uitstellen van de releasedatum, is het nieuwste model in de reeks van Apple telefoons eindelijk gelanceerd. Elk jaar presenteert Apple rond september het nieuwste model van hun iPhone series, alleen door de Covid-19-crisis werd dit noodgedwongen uitgesteld tot medio november. Het lange wachten is echter dubbel en dwars beloond met de prachtige nieuwe iPhone 12’s.

Wat is er nou anders vergeleken met de voorgaande iPhone’s en zijn deze verschillen doorslaggevend genoeg om toch te beslissen deze nieuwe telefoon aan te schaffen? En waar kan jij nou het beste je nieuwe iPhone 12 case kopen? Dat gaan we in dit artikel bespreken, evenals de voornaamste verschillen tussen de voorgaande iPhone’s en de nieuwe iPhone 12 modellen.

Welke modellen zijn er?

De reguliere iPhone 12 is niet het enige model dat is uitgekomen dit jaar. Samen met dit model zijn ook nog de iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max gereleased. Van de iPhone 12 6,1″ wordt verwacht dat het dit jaar het best verkopende model zal worden. Dit komt omdat dit model bijna alle goede eigenschappen van de iPhone 12 Pro bevat, maar dan voor een zachtere prijs.

Wat zijn de verschillen?

Elk jaar wordt de iPhone weer een stukje beter gemaakt door bijvoorbeeld een nieuwe chip toe te voegen, maar wat zijn nou de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 en voorgaande iPhones? Graag lichten we de voornaamste verschillen toe.

De iPhone 12 heeft een Ceramic Shield waardoor jouw iPhone 12 4x beter is beschermd tegen vallen en krassen. Er zit een supersnelle nieuwe A14 Bionic processor chip in de nieuwe iPhone. Het is tevens eerste iPhone die 5G ready is!

De iPhone 12 is ook compatibel voor accessoires zoals draadloze opladers. Het nieuwe Super Retina XDR OLED-display is daarnaast een prachtige toevoeging aan de iPhone 12. Na al deze verbeterpunten genoemd te hebben is het toch ook nodig om een minpuntje te benoemen. Bij aanschaf van dit model zitten namelijk geen USB oplader of EarPods in de doos. Dit is de eerste keer dat Apple besluit om deze twee producten niet bij de aanschaf mee te geven.

De prijzen

Iedereen weet dat de iPhone telefoons tot de duurste telefoons van de markt behoren. Met Apple betaal je natuurlijk voor een kwalitatief goede smartphone met hoogwaardige onderdelen en kenmerken die je alleen in iPhone’s vindt. Maar uiteraard betaal je ook echt wel voor de naam. Elk jaar verschillen de prijzen weer iets met het jaar daarvoor en daarom hieronder de nieuwe modellen uitgezet per prijs.

  • iPhone 12 Mini vanaf €809
  • iPhone 12 vanaf €909
  • iPhone 12 Pro vanaf €1.159
  • iPhone 12 Pro Max €1.259

De iPhone 12 is een waardevolle toevoeging aan de bestaande reeks iPhone’s en is het wachten waard geweest. Mocht je besluiten om er eentje aan te schaffen, zorg dan dat je hem goed beschermt. Weet je niet wat je voor je nieuwe iPhone moet kopen? Kijk dan voor alle telefoon accessoires op smartphonehoesjes.nl.