Drie geweldige smartphone toestellen die je misschien niet kent!

drie smartphone toestellen die je misschien niet kent tips

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Ontdek deze drie geweldige smartphone toestellen die je misschien niet kent!

Als er een nieuwe smartphone van Samsung of iPhone uitkomt weet iedereen het gelijk. Er wordt overal reclame gemaakt voor de nieuwe telefoon en er is buzz. Maar er zijn een hoop merken die veel minder reclame maken dan Samsung en Apple, terwijl ze wel heel goede smartphones ontwikkelen.

Ben je nou op zoek naar iets nieuws, maar weet je niet waar je moet zoeken? Lees dan snel verder, want in dit artikel worden drie geweldige smartphone toestellen behandeld die je waarschijnlijk nog niet kent.

Google Pixel 6

De Google Pixel 6 is een geweldige telefoon, in het bijzonder voor mensen die ervan houden dat hun smartphone allerlei extra snufjes en opties heeft. Zo is de Pixel 6 de eerste telefoon die de Tensor-chip gebruikt. Deze chip is ontwikkeld door Google zelf en is erg snel. Dat zorgt ervoor dat de telefoon zelfs kan concurreren met grote merken als Apple en Samsung. De chip is ook nog eens erg efficiënt, want dankzij de accu van 4614 mAh kun je gemakkelijk een hele dag met de telefoon doen.

Google Pixel 6

Sony Xperia Pro-I

Als je op zoek bent naar een telefoon die ook kan dienen als professioneel camera, dan ben je bij de Sony Xperia Pro-I aan het goede adres. Deze telefoon is misschien wat aan de dure kant, maar als je houdt van foto’s maken dan kan dit het nog wel eens waard zijn.

De telefoon maakt gebruik van speciale cameralenzen van Sony. Dus alle functies die op een normale Sony-camera te vinden zijn, zul je ook terug kunnen vinden op deze telefoon. Sony staat bekend om hun goede camera’s, dus van deze telefoon kun je zeker iets goeds verwachten.

Sony Xperia Pro-I

Xiaomi Mi 11 Ultra

Als je op zoek bent naar een minder bekende telefoon in de prijscategorie van de nieuwste telefoons van merken zoals Samsung, dan is de Mi 11 Ultra een goede optie voor je. De telefoon is erg krachtig en is op sommige punten zelfs nog beter dan de concurrentie. Het scherm van deze telefoon is bijvoorbeeld waanzinnig goed.

Ook de batterij is echter een erg goed onderdeel aan deze telefoon. Niet alleen gaat de batterij erg lang mee, maar de telefoon laadt ook nog eens razendsnel op. In 40 minuten lukt het de telefoon om zichzelf volledig op te laden.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Reparaties

Deze telefoons zijn natuurlijk een stuk minder bekend dan de smartphones van grote merken zoals Samsung of Apple, maar je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat je telefoon niet gerepareerd kan worden als hij een keer kapot gaat. Ook deze toestellen kun je in Nederland gerust laten maken indien nodig.

In de meeste gevallen is je telefoon binnen enkele dagen alweer Gefixt, al kan het soms wel zo zijn dat de smartphone specialisten de onderdelen niet op voorraad hebben, waardoor het wat langer kan duren.