Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe Sim Only Abonnementen

Over Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een relatief nieuwe mobiele provider die in 2011 is opgericht. Hollandsnieuwe is een onderneming van moederbedrijf Vodafone. Inmiddels is het één van de snelstgroeiende en grootste mobiele providers in Nederland. Hollandsnieuwe is ook één van de goedkoopste Sim Only providers en probeert het voor zijn klanten zo gemakkelijk mogelijk te houden door middel van een simpele bundel. Ze leveren producten aan voor zowel particuliere als aan zakelijke klanten.

Abonnementen Hollandsnieuwe

Je kunt bij Hollandsnieuwe kiezen tussen Sim Only of een abonnement met toestel. Het wordt je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt door middel van een simpele bundel waarin geldt dat elke minuut, sms en MB dataverkeer uit dezelfde bundel wordt gehaald. Je krijgt dus altijd evenveel belminuten, sms-berichten en dataverkeer. Als je dus 10 minuten belt, heb je ook 10 sms-berichten of 10MB dataverkeer verbruikt. Er zijn ook enkele abonnementen zonder dataverkeer. Je kunt kiezen tussen een 1-jarig of 2-jarig contract. Hollandsnieuwe is één van de goedkoopste providers van Nederland. Het goedkoopste abonnement kun je al krijgen vanaf €5,- per maand. Je kunt kiezen voor een abonnement met maximaal 1800 minuten/sms’jes/MB. Als je voor het einde van de maand je bundel hebt opgemaakt dan kun je eenvoudig extra tegoed afnemen. Hiervoor betaal je geen hoge kosten, het is zelfs goedkoper dan je normale tegoed.

Netwerk Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een virtuele provider. Dat betekent dat ze geen eigen mobiele netwerk hebben, maar gebruik maken van het netwerk van een andere provider. Hollandsnieuwe maakt gebruikt van het netwerk van moederbedrijf Vodafone. Het netwerk van Vodafone heeft sinds 2014 landelijke 4G dekking. Hoewel Vodafone 4G heeft, is Hollandsnieuwe een van de weinige providers die nog geen 4G aan haar klanten aanbiedt. Je kunt via het netwerk van Hollandsnieuwe downloaden met 14,4 Mbit/s. In de praktijk is dit een stukje lager en kom je uit tussen de 2 en 4 Mbit/s. Meer info over de verschillende mobiele netwerken in Nederland kun je hier vinden.

Buiten je bundel

Als je bij Hollandsnieuwe buiten je bundel gaat betaal je extra kosten. Het bijzondere hieraan is dat de extra kosten lager zijn dan je normale tarief. Zo krijg je dus nooit onverwachts een hoge rekening! Verbruik je vaak buiten je bundel? Dan is het alsnog voordeliger om een iets grotere bundel te nemen. Het tarief buiten je bundel verschilt namelijk per bundel. Het is vaak goedkoper om een iets duurdere bundel te nemen.