KPN mobiel

KPN Sim Only Abonnementen

OVER KPN

KPN is de grootste en bekendste telecomaanbieder van Nederland. Naast mobiele telefoon abonnementen levert KPN ook veel andere diensten. Bijvoorbeeld internet en TV, maar ook veel zakelijke diensten. KPN is één van de vier providers die frequenties op het telecomnetwerk bezit. Er zijn veel andere providers die gebruik maken van het netwerk van KPN. Daarnaast is KPN ook het moederbedrijf van een aantal andere merken. Onder andere HI en Simyo.

ABONNEMENTEN KPN

Alle abonnementen van KPN maken gebruiken van het 4G netwerk. Dat betekent dat je razendsnel kunt internetten via je smartphone of tablet. De goedkoopste abonnementen beginnen al vanaf €12,50 per maand. Je kunt voor jouw abonnement kiezen tussen een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Je kunt kiezen voor alleen belminuten, sms of data of een combinatie hiervan. Er zijn abonnementen met onbeperkt bellen, onbeperkt sms en een databundel tot 10 GB per maand. Een groot voordeel van de abonnementen van KPN is het feit dat je geen extra kosten betaald buiten je databundel. Als je je data verbruikt hebt wordt alleen je download en upload snelheid verlaagd. Ook kun je maandelijks je abonnement aanpassen.

4G NETWERK KPN

KPN is één van de 4 providers die 4G frequenties op het Nederlandse telecomnetwerk heeft. KPN heeft sinds april 2014 landelijke dekking voor het 4G netwerk. Het is belangrijk om hierop te letten, want niet alle providers hebben dit. Meer informatie over de dekking van de 4G netwerken kun je hier vinden.

PROVIDERS KPN NETWERK

Er zijn veel meer dan de vier telecomproviders met eigen netwerk. Deze providers verkopen mobiele abonnementen onder hun eigen naam, maar beschikken niet over hun eigen netwerk. We noemen dit virtuele telefoon providers. Er zijn een aantal bekende virtuele providers, maar er zijn nog veel meer onbekende providers waar niet veel over bekend is. Alle virtuele providers maken gebruik van één van de netwerken van KPN, Vodafone, T-Mobile of Tele2. Providers die gebruik maken van het KPN netwerk zijn Robin Mobile, Simyo, Telfort en Youfone.