Robin Mobile

Robin Mobile Sim Only Abonnementen

ROBIN MOBILE FILMPJE

OVER ROBIN MOBILE

De naam zegt het al. Robin Mobile verzet zich tegen de gevestigde orde, net zoals zijn naam genoot Robin Hood. Robin Hood is een middeleeuwse voklsheld die bekend is van oude verhalen. In die verhalen stal hij van de rijken en verdeelde de buiten onder de armen. Robin Mobile is een nieuwe provider die in 2013 is opgericht door ondernemer Wilfred Rottier. Hij merkte op dat er veel ontevreden consumenten waren die constant buiten hun bundel gingen en daardoor onverwacht hoge kosten moesten betalen. Robin Mobile gaat hier tegenin door abonnementen aan te bieden waarbij écht onbeperkt verbruik hebt. Robin Mobile staat voor vrijheid!

ABONNEMENTEN ROBIN MOBILE

Het concept van Robin Mobile is uniek binnen Nederland. Het is de enige provider die onbeperkt dataverbruik aanbiedt. Je kunt al onbeperkt internetten vanaf €29,95 per maand. Omdat alle abonnementen onbeperkt bellen, smsen en internet hebben is er keuze tussen maar 3 abonnementen. Het enige verschil zit hem in de download en upload snelheid. Het goedkoopste abonnement heeft een downloadsnelheid van 800 Kbit/s. Het middelste abonnement heeft een snelheid van 2 Mbit/s en met het duurste abonnement kun je downloaden met maximaal 8,2 Mbit/s. Bij Robin Mobile kun je alleen kiezen voor abonnementen met een maandcontract. Dat betekent dus dat je op elk moment je contract zou kunnen opzeggen om over te stappen naar een andere aanbieder.

NETWERK ROBIN MOBILE

Robin Mobile maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dat betekent dat Robin Mobile een virtuele provider is en geen kosten heeft voor werk en onderhoud aan het netwerk. Hierdoor kunnen ze de abonnementskosten zo laag mogelijk houden. Het netwerk van KPN heeft sinds 2014 landelijke dekking voor 4G. Hoewel Robin Mobile momenteel nog geen 4G snelheden aanbiedt zou dit in de toekomst dus wel mogelijk kunnen zijn. Niet alle netwerken hebben landelijke 4G dekking. Voor meer informatie over de dekking van de Nederlandse 4G netwerken kun je hier kijken.

UNIEK CONCEPT

Robin Mobile is een uniek concept. Het is de enige Sim Only provider die abonnementen aanbied met onbeperkt dataverbruik. Het datalimiet bij andere providers verschilt erg. De meeste providers hebben abonnement die tot maximaal 4 GB per maand gaan. Het grootste abonnement na Robin Mobile is die van T-Mobile. Zij bieden een abonnement met 12GB dataverkeer aan.