Simyo Sim Only Abonnementen

OVER SIMYO

Simyo is een redelijk nieuwe aanbieder van mobiele abonnementen. Sinds januari 2011 biedt Simyo ook Sim Only paketten aan en richt zich met name op klanten die precies weten waar ze naar op zoek zijn. Simyo wordt dan ook vaak gekozen door klanten die graag controle willen hebben over hun abonnement. Simyo maakt het namelijk mogelijk om je abonnement op elk moment te wijzigen. Dit concept heeft er dan ook voor gezorgd dat Simyo al enkele jaren achter elkaar meerdere prijzen heeft gewonnen voor beste mobiele provider.

ABONNEMENTEN VAN SIMYO

Bij Simyo kun je kiezen voor een prepaid, Sim Only of een abonnement met toestel. Je hebt keuze uit abonnementen met 3G of 4G internet. Op het 4G netwerk heb je razendsnel internet en kun je downloaden met snelheden van 20 Mbit/s op je smartsphone of tablet. Voor de Sim Only abonnementen kun je kiezen voor een bundel die tot wel 1250 belminuten gaat. De databundels gaan tot 4GB per maand en je hebt ook een optie om onbeperkt te sms’en. Simyo heeft contracten van 1 of 12 maanden. Ze bieden geen 2 jarige contracten aan.

NETWERK SIMYO

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN die sinds april 2014 landlijke dekking heeft voor hun 4G netwerk. Je kunt bij Simyo dus ook kiezen voor een 4G abonnement. Let er wel goed op dat niet alle providers die 4G aanbieden landelijke dekking hebben. Controleer dat dus altijd even voordat je een nieuw abonnement kiest. Meer informatie over de dekking van de 4G netwerken kun je hier vinden.

AWARDS SIMYO

Sinds 2011 heeft Simyo al veel verschillende prijzen gewonnen voor onder andere beste mobiele provider, beste service en betrouwbaarste netwerk. In december 2014 heeft de consumentenbond Simyo uitgekozen tot beste mobiele provider. Inmiddels heeft Simyo deze prijs voor de 9e keer gewonnen en de meest recente was in oktober 2016. Een overzicht van alle awards kun je hier terug vinden.