T-mobile Sim Only Abonnementen

Over T-mobile

T-Mobile Netherlands is een van de grootste en bekendste aanbieders van mobiele producten in Nederland. T-Mobile levert diensten aan particulieren en zakelijke klanten. T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste telecombedrijven in de wereld. T-Mobile Netherlands verkoopt zijn producten onder twee verschillende merken: T-Mobile en Ben. Op 1 januari 2015 hadden de twee gezamelijk ruim 3,9 miljoen klanten in Nederland.

Abonnementen T-mobile

De keuze bij T-Mobile is ruim. Je kunt kiezen voor een Sim Only abonnement, maar ook voor prepaid of een abonnement met toestel. Het goedkoopste Sim Only abonnement kun je al krijgen vanaf €4,50 per maand. Je hebt keuze uit veel verschillende abonnementen met onder andere onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en een databundel tot wel 6GB per maand. Je kunt kiezen uit een 1-jarig of 2-jarig contract. T-Mobile biedt namelijk geen maandcontracten aan. T-Mobile biedt abonnementen aan met 3G of 4G. Er is ook nog verschil tussen 4G en 4GMAX. Met 4GMAX kun je tot 120 Mbit/s downloaden. Je kunt bij T-Mobile eenvoudig op elk moment je bundel aanpassen. Is je dataverkeer tegen het einde van de maand op? Afhankelijk van je abonnement wordt je internet uitgezet, of ga je over op een lagere snelheid. Je ontvangt dus nooit onverwachts een hoge rekening!

Netwerk T-mobile

T-Mobile is één van de vier Nederlandse providers die hun eigen netwerk hebben. T-Mobile is druk bezig met het uitbreiden van het 4G netwerk. Op dit moment, juni 2015, heeft T-Mobile ongeveer in 75% van Nederland dekking voor 4G. De verwachting is dat in oktober 2015 landelijke dekking is bereikt. Wanneer je een 4G abonnement wilt afsluiten bij T-Mobile is het dus handig als je van tevoren even bekijkt of er dekking is op jouw locatie. T-Mobile heeft hiervoor een handige tool geplaatst op hun site. Over de dekking van de mobiele netwerken van andere Nederlandse provider kun je hier meer informatie vinden. Andere providers die gebruik maken van het T-Mobile netwerk zijn Ben en Simpel.

Website en app

In de online My T-Mobile omgeving kun je veel zaken zelf regelen. Je kunt onder andere je facturen bekijken, verbruik inzien en je abonnement wijzigen of verlengen. Naast de website is er ook de My T-Mobile app. Hiermee kun je ook je verbruik inzien, het nieuws volgen of direct hulp vragen aan T-Mobile.

Reclames T-mobile