Youfone Sim Only Abonnementen

OVER YOUFONE

Youfone is een mobiele provider die zich alleen richt op Sim Only abonnementen. Misschien heb je de Youfone reclames met Ruben Nicolai wel eens op TV gezien of op de radio gehoord. Het bedrijf is opgericht in 2008 en probeert zich te onderscheiden door abonnementen met lage kosten en uitstekende klantenservice. Youfone krijgt zeer goede klantrecencies en heeft in 2014 een award gewonnen voor beste klachten afhandeling. Daarnaast heeft Youfone ook nog een award gewonnen voor goedkoopste abonnement voor de gemiddelde beller.

ABONNEMENTEN YOUFONE

Youfone biedt alleen Sim Only abonnementen aan waarbij je kunt kiezen voor een contract met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Je kunt onder andere kiezen voor:

  • onbeperkt bellen
  • onbeperkt sms’en
  • databundel tot maximaal 4GB dataverkeer

Youfone biedt zijn goedkoopste abonnement al aan vanaf €4,- per maand. Doordat Youfone een belplafond hanteert kun zelf je een eigen limiet instellen voor nationaal bellen en sms’en. Met het instellen van een belplafond voorkom je onverwacht hoge kosten voor nationaal bellen en sms’en en is het onmogelijk om je eigen limiet te overschrijden. Youfone maakt gebruikt van het betrouwbare KPN netwerk waadoor je kunt kiezen voor abonnementen met 3G of 4G internet. Het verschil tussen 3G en 4G is dat de vierde generatie een aanzienlijk hogere downloadsnelheid heeft. In theorie kan het netwerk maximaal 225 Mbit/s aan.

NETWERK YOUFONE

Youfone is een virtuele provider. Dat betekent dat ze geen eigen netwerk hebben, maar onder een eigen merknaam hun telecom producten verkopen en daarbij gebruik maken van het netwerk van een andere GSM provider. Zoals eerder vermeld maakt Youfone gebruikt van het KPN netwerk. Het KPN netwerk heeft landelijke 4G dekking. Youfone maakt hier goed gebruik van en biedt 4G abonnementen waarmee je tot wel 50 Mbit/s kunt downloaden en 25 Mbit/s kunt uploaden. Niet alle 4G netwerken hebben landelijke dekking, dus is het een belangrijk factor bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Meer informatie over de dekking van de 4G netwerken kun je hier vinden.

TV RECLAMES YOUFONE

Youfone heeft meerdere reclames met Marcelino Wunderlich, gespeeld door Ruben Nicolai. Met deze reclames hebben ze veel naamsbekendheid verworven.