Ziggo Mobiel

Ziggo Sim Only Abonnementen

Bekijk de mobiele abonnementen van Ziggo online:

Naar Ziggo mobiel

Alternatieve Sim Only Abonnementen

Over Ziggo

Je hebt waarschijnlijk wel eens van Ziggo gehoord. Ziggo is de grootste televisie aanbieder van Nederland. Naast televisie levert Ziggo ook internet en telefonie aan zijn klanten. Zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. In november 2014 is Ziggo overgenomen door Liberty Global. Dat is het moederbedrijf van branchegenoot en concurrent UPC. Op 13 april 2015 zijn de twee bedrijven officieel samengegaan en gaan verder onder de naam Ziggo. Na de fusie met UPC heeft Ziggo ruim 4,2 miljoen tv abonnementen, 3,1 miljoen internetaansluitingen en 2,6 miljoen gebruikers van een vaste telfoonlijn. Sinds 2 jaar biedt Ziggo ook mobiele telefoon abonnementen aan. Deze zijn alleen beschikbaar voor Ziggo klanten. Ziggo heeft ook een eigen concerthal, genaamd de Ziggo Dome. Deze staat in Amsterdam en is te vinden naast de arena.

Abonnementen Ziggo

Ten eerste moet je klant zijn bij Ziggo om een Ziggo Mobiel abonnement te kunnen afnemen. Als je later je andere Ziggo abonnementen opzegt kun je gewoon je Ziggo Mobiel abonnement behouden. Dit kost je dan €5,- euro extra per maand. Je kunt bij Ziggo kiezen uit drie verschillende Sim Only abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost €9,- per maand en heeft 75 belminuten/sms en 200 MB data. Het middelste abonnement heeft 300 belminuten/sms en 1GB data voor €15,- per maand. Met het laatste abonnement kun je onbeperkt bellen en smsen en heb je een databundel van 3GB. Dit kost je €30,- per maand. Ziggo biedt gratis nummerbehoud aan en je kunt je bundel maandelijks opzeggen of wijzizgen. Er is ook een optie voor een familie bundel. Hiermee deel je één bundel met meerdere telefoons.

Netwerk Ziggo

Ziggo heeft zijn eigen netwerk voor televisie, internet en vaste telefonie, maar niet voor mobiele telefonie. Ziggo is een virtuele provider, wat betekent dat ze gebruik maken van het netwerk van een andere mobiele provider. Ziggo maakt gebruik van het stabiele netwerk van Vodafone. Je kunt bij Ziggo Mobiel met maximaal 42 Mbit/s downloaden. Het netwerk van Vodafone heeft landelijke 3G en 4G dekking. Niet alle providers hebben dit. Controleer dit dus goed voordat je voor een provider kiest. Voor meer informatie over de dekking van de Nederlandse 4G netwerken kun je hier kijken.

Wifispots

Als klant van Ziggo kun je ook gebruik maken van de Ziggo Wifispots. Als je als klant van Ziggo thuis een modem hebt staan dan werkt deze als zogenaamde WifiSpot. Dit betekent dat andere Ziggo klanten deze anoniem kunnen gebruiken om draadloos mee te verbinden. Dit heeft verder geen invloed op jouw internetverbinding thuis. Als Ziggo klant heb je toegang tot 2 miljoen WifiSpots verspreid over heel Nederland. Zo kun je overal waar je maar wilt razendsnel internetten zonder extra kosten. Zo voorkom je ook nog eens dat je buiten je bundel gaat!